Koliikkihoito ja vauvahieronta

Vauvahieronnasta saa apua koliikkivaivoihin,  vatsavaivoihin sekä kiputiloihin .

Hieronta on vauvalle / lapselle miellyttävää sekä rentouttavaa.   Hoidossa käytetään vyöhyketerapian ja klassisen hieronnan periaatteita.

Usein myös lapsen unen laatu paranee, kun hän oppii hieronnan avulla rentoutumaan. Vauvahieronta lujittaa myös aikuisen ja vauvan välistä suhdetta, jonka vuoksi ohjaan mielelläni vanhempia hoitamaan myös kotona.


Koliikkivaivat ja -kivut näkyvät vauvalla pitkittyneenä itkuisuutena. Koliikkihoitoon kannattaa tulla heti kuin mahdollista. Koliikkihoitoja annetaan yleensä 2-5 kertaa. Jo 1:llä tai 2:lla hoitokerralla voi huomata hoidon auttavan. Vauvojen ja lasten vyöhyketerapia ja koliikkihoidot ovat hyvin hellävaraisia. Käytän hoidossa öljyä, hoidan koko kehon heijasteita ja käytän myös ajoittain hoidossa vauvahieronnan otteita. Hoito tehdään lapsen ehdoilla, mutta lapset nauttivat usein hoidosta ja heistä huomaa hoidon vaikutukset nopeasti. Tarvittaessa opastan vanhemmille lasten hierontaa ja opetan tärkeimmät heijasteet. Koliikkihoidon oppii helposti.  Tarvittaessa lainaan kirjamateriaalia aiheesta. Hinta 30€, alennus 4 X = 100€

” jopa 10min Hieronta piristää ja rentouttaa kofeiinikahvia enemmän. Minihoito on kuin terveellinen kofeiini. ”

” Hartiat ja kasvojen jännitykset rentouttavat ja olo on koko päivän rento. Pientä luksusta, helpossa muodossa. ”

”Hieronnan jälkeen osaa taas suhtautua rennommin , jopa uudella tavalla työpäivän haasteisiin.”

 

relax.jpg
frantsilajalka.jpg
oljy.jpg