Aromaattiset hieronnat

Aromaattinen hieronta rentouttaa kehoa ja mieltä .

Puhtaaseen, kylmäpuristettuun kasvipohjaiseen öljyyn sekoitetaan yksilöllisesti valittuja luonnon omia aromaattisia tippoja ja pehmytkudoksia käsitellään aluksi kevein sively- tai paineluottein lymfakiertoa elvyttäen. Hieronnassa käytetään myös klassisia otteita, jotka vaikuttavat myös syvemmälle lihaksiin.

Frantsilan yrttitilan aidot eteeriset öljyt ovat 100% öljyjä, luotettavia ja tutkittuja öljyjä,  ilman lisäaineita tai hajusteita. (www.frantsila.com)

mandariiniKäytetyimmät yrttiöljyt ovat laventeli ja rosmariini, sillä niillä on lihaksia rentouttava sekä ihoa hoitava vaikutus. Eri eteerisillä öljyillä on omat lääkkeenomaiset, tervehdyttävät vaikutukset. Öljyt valitaan asiakkaille yksillöllisesti ammattitaidolla asiakkaiden vaivojen ja mieltymyksen mukaan.

LAVENTELI

Laventelia käytetään lihasjännityksiin, kiputiloihin, ihottumaan, palovammoihin, kuukautiskipuihin sekä rauhoittavan vaikutuksen vuoksi.

ROSMARIINI

Rosmariini on ruoansulatusta ja verenkiertoa stimuloiva sekä kipua lievittävä. lisää tarmoa, voimaannuttava.

PIPARMINTTU

Päänsärkyä laukaiseva, vatsa-ja ilmavaivoihin sekä pahoinvointiin. Hermoja tasaava, viilentävä ja hengitysteitä aukaiseva.

BASILIKA

Helpottaa päänsärkyä ja migreeniä sekä henkistä väsymistä, kirkastaa ajatuksia. Melko voimakas tuoksu.

APPELSIINI

Helpottaa stressioireita ja vähentää hermostuneisuutta, vatsa-ja kuukautisvaivoihin sekä edistää ruoansulatusta.

SITRUUNA

Virkistää, hyväksi aineenvaihdunnalle. Helpottaa ihon kutinaa ja pääsärkyä. Hoidon jälkeen vältettävä auringonottoa sitruunan valoherkkyyttä aiheuttavan ominaisuuden vuoksi.

MANDARIINI

voimistava, särkyä lievittävä, vatsan ja sapen toimintaa edistävä ja mieltä tyynnyttävä. (sopii myös lapsille ja raskaana oleville)

FLUNSSAÖLJY  on lämmittävä ja flunssan erilaisia oireita kuten viluista oloa, jäsenten kolotuksia ja hengitysteiden tukkoisuutta helpottava tuoksusekoitus.

KIPUÖLJY on ayurvedinen hoito- ja hierontaöljy- sekoitus erilaisista rentouttavista yrteistä, (mm. siankärsämö, kataja, rosmariini , lumme. )

Kehon jännittyneiden ja kolottavien alueiden hierontaan, kipua lievittävä, lymfan toimintaa edistävä sekä kehoa puhdistava.

 

 

Eurajoen Kipu-Piste

Kimmo Saarikko

Hieronta- ja urheiluhieronta
Kineesio- ja urheiluteippaukset
Koti- ja työpaikkakäynnit

Puh. 044-2700457

jalat.jpg
mandariini.jpg
jalatkylvyssa.jpg