Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta yhdistää tuhatvuotisen päähierontaperinteen sekä niska-hartiaseudun hieronnan. Se on erittäin rentouttava hieronta, joka laukaisee stressiä ja helpottaa sen aiheuttamia oireita.

 

Intialainen päähieronta vapauttaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien alueella. Lihas- ja hermokudosten rentoutuessa lihasjännitys vähenee ja lihasten ja nivelten liikkuvuus lisääntyy. Pään hierominen vahvistaa hiuspohjan ja silmien alueen verenkiertoa. Hoidettavat kertovat ajatusten ja keskittymisen selkiytyvän ja helpottavan unen laatua ja henkistä väsymystä. 

Päänsärky ja lihasten kipuilu helpottuvat usein 1.-2- hoitokerran aikana. Yleisesti suunnitellaan 2-6 hoidon sarjaa, aluksi viikon
 välein, myöhemmät hoitokerrat 1-2 kuukauden välein. Päähierontaan voi tulla myös hemmotteluun tai kertaluonteisesti.

HOITO:

intialainen paahierontaINTIALAINEN PÄÄHIERONTA 1.

Asiakas istuu hoidon ajan selkänojallisessa tuolissa olkapäät paljaana. Tarvittaessa peitellään kevyesti. Hoidossa hierotaan öljyllä niska-hartiaseutu, pää, korvat ja kasvojen alueita. Hieronnassa käytetään erilaisia otteita, välillä rauhallisesti ja hellästi, välillä taas napakasti hieroen . Hoito kestää 30 minuuttia. Tarvittaessa käytetään aromaattisia öljyjä ja rentouttavaa musiikkia.

Hieronta voidaan tehdä myös ilman öljyä ja riisumatta, joten hoitoa on mukavaa tehdä myös yleisellä paikalla.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 2.= HEMMOTTELEVA INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Hieronta aloitetaan istuen hartioiden ja niskan hieronnalla, jonka aikana jalat saa halutessa lämpimän rentouttavan ja verenkiertoa elvyttävän yrttijalkakylvyn. Hierotaan pään aluetta intialaisin ottein. Tämän jälkeen asiakkaan ollessa selällään hoitopöydällä Rauhoitetaan kasvojen ja ohimon seutu aromaattisilla öljyillä hieroen. Käsitellään korvien ja kasvojen heijasteet, päänahka , niska ja kallonpohja intialaisin ottein. Makuulla avataan myös lymfakiertoa ja hierotaan käsivarsia.Kestää n 45 min. Hoito auttaa mm. rentoutumiseen, lihasten jännitystiloihin ja on ihana hemmottelumuoto itselle ja lahjaksi.

jalat.jpg
frantsilajalka.jpg
oljy.jpg