Hoitajasi

JENNI AUTERE

jenni_saarikkoSairaanhoitaja (AMK 2000, Turku) 
ja koulutettu ( =rekisteröity/laillistettu)
hieroja (Turku 2003/2007).

  • rekisteröity KHL:n ( Koulutettujen hierojien liitto) ja TEOn (Terveydenhuollon oikeusturvakeskus) ammattihenkilöiden rekisteriin
  • lisäkoulutuksina jalkavyöhyketerapian koulutus ja vyöhyketerapian jatkokoulutuksia, mm. Koliikkivauvan vyöhyketerapeuttinen hoitokurssin.

 Vuosina 2008-2010 Olen opiskellut lymfahierontaa ja energiahoitoja mm. Reiki 1, vuonna 2012 Reiki II-kurssi.  Hoitoihin pyydän aina mukaan enkeleitä auttamaan :) 2019 valmistuin enkelienergiahoitajaksi.  

"Toivon Asiakkaan rentoutuvan hoidoissani saaden tervehdyttävää hoitoa ja hetken itselleen.  "

  • Hoidoissa luonnonmukaisia tuotteita, hieronnassa kylmäpuristettua oliiviöljyä, aromaattisessa hieronnassa sekä yrttijalkakylvyssä turvallisesti ja ammattitaidolla Frantsilan korkealaatuisia ja luonnonmukaisia tiivisteitä ja uutteita. Rentoutumiseen käytetään myös rauhoittavaa musiikkia, kynttilöitä, lämpimiä peitteitä.

Työkokemus

  • työkokemus neurologisista ja psykiatrisista sairauksista, kuntouttavasta dementiahoidosta sekä vanhustyösta , lastenhoidosta, kuntouttavasta ja tervehdyttävästä klassisesta hieronnasta ja vyöhyketerapiasta sekä  lasten vyöhyketerapiasta.
  • työskennellyt mm. Erilaisissa vanhustyön yksiköissä, Tyksissä Lasten neurologisella osastolla sairaanhoitajana  sekä fysikaalisessa kuntoutuslaitoksessa koulutettuna hierojana.
  • Oma hoitola Hoitola Jenni toiminut vuodesta 2008 ja vuonna 2012 Fuengirolassa
jalat.jpg
mandariini.jpg
jalatkylvyssa.jpg